Ontwikkel-Impuls
Look and Feel
Share The Story
Middle Out Management
Sense of Community
Customer Engagement
CoachingOurselves
Hoe werkt het
Ontwikkelthema's
Ontwikkelniveaus
Werken met
Methoden
Referenties
Over ons
Contact


CoachingOurselves: Hoe werkt het

Kleine groepen van vier à zeven leidinggevenden discussiëren en reflecteren met elkaar over een CoachingOurselves Topic. In een tijdspanne van negentig minuten maken uw leidinggevenden kennis met toonaangevende managementtheorieën. We koppelen de theorie aan vragen en oefeningen. Zo moedigen we de deelnemers aan over hun praktijkervaringen te discussiëren en er voorts op te reflecteren.  

De Coaching Ourselves Topics worden in overleg geselecteerd opdat actuele managementuitdagingen centraal staan. Er zijn meer dan zeventig onderwerpen beschikbaar. Deze topics zijn ontwikkeld voor CoachingOurselves door onder andere Henry Mintzberg, Marshall Goldsmith, Edgar Schein, Philip Kotler, allen autoriteit op het gebied van management en business.

De bijeenkomsten vereisen geen voorbereiding. Deelnemers waarderen dit, gezien hun overvolle agenda’s. Wij geven de deelnemers boekentips mee voor verdere studie. 

Connexité faciliteert de eerste bijeenkomsten of biedt een 'train-the-trainer’ optie, zodat teams zichzelf kunnen faciliteren. Wij stellen samen met u een programma op, afhankelijk van uw strategische ontwikkelbehoefte.

 

              

 

Sluit u aan bij wereldspelers van formaat

 

 

Share The Story Middle Out Management Customer Engagement Sense Of Community Look and Feel