Ontwikkel-Impuls
Look and Feel
Share The Story
Middle Out Management
Sense of Community
Customer Engagement
CoachingOurselves
Hoe werkt het
Ontwikkelthema's
Ontwikkelniveaus
Werken met
Methoden
Referenties
Over ons
Contact


Over Connexité

Connexité is een organisatieadviesbureau dat adviseert op het gebied van veranderprocessen en ontwikkelingstrajecten. Het bureau werkt vanuit de overtuiging dat organisaties zich pas werkelijk effectief kunnen ontwikkelen wanneer zij gebruik maken van de verbindende kracht tussen managers en medewerkers. Connexité heeft daarom een eigen methodiek ontwikkeld, de Ontwikkel-Impuls. De Ontwikkel-Impuls van Connexité stelt organisaties in staat resultaatgericht te veranderen. Hierdoor ontstaat een toekomstvaste organisatie die innoveert en kwaliteit levert. 
 
Connexité is een netwerkorganisatie. We werken uitsluitend met ervaren professionals. Indien nodigzetten wij externe professionals in, bijvoorbeeld specialisten op het gebied van customer engagement of storytelling. Connexité houdt de regie en bewaakt het proces.
 
Onze partners
Connexité werkt nauw samen met gerenommeerde nationale en internationale adviesorganisaties, ieder met eigen kerncompetenties en een eigen positionering in de markt. Wij werken onder ander samen met de volgende partijen:
  • De Galan Groep  -  Specialisten in management
  • CoachingOurselves  -  Een uniek learning & development programma
Certificering
Connexité is de licentiehouder van CoachingOurselves in Nederland, het toonaangevende bureau van managementwetenschapper Henry Mintzberg, autoriteit op het gebied van organisatiekunde. 
 
Connexité werkt met Insights gecertificeerde senior consultant. 
 

 

Share The Story Middle Out Management Customer Engagement Sense Of Community Look and Feel